miercuri, 20 iunie 2012

Gata...

Ok, cum sa zic asta... De curand am observat ca multa lumea compara Youtube-rii intre ei. Un exemplu : "PINK e mai bun ca Victor" "Marian e mai tare ca PINK" "Victor e mai tare decat PINK si Marian" "Victor s-aa luat dupa PINK cand si-a facut Blog" "PINK l-a copiat pe Victor cand a facut Amnesia" .
Fiecre chestie de asta doare... Mie personal nu-mi place sa fiu comparat cu altcineva... V-a zis vreodata vreun parinte "Copilul lui ****** nu sta atat de mult la calculator" "Copilul lui ****** are note mai bune" ?
Daca da, si sigur a facut-o macar o data in viata, cum v-ati simtit ? Eu sincer as fi fost ceva de genul " De ce plm ma compara mama cu altii ? Eu sunt eu , nu imi pasa cum sunt altii si nu ma voi schimba...". E acelasi lucru si cand fanii (Nu zic Pinkeri pentru ca ma refer si la Lastari si la altii) ne compra intre noi. Muncim de mult la chestia asta si este normal sa devenim mandri de ce am realizat. Apoi cade bomba:"El e mai bun ca tine, tu habarnai sa faci videouri"... Nu imi place sa fiu comparat in special cu CopiiiCopaci. De ce? Sincer sa fiu , Marian ma ajutat foarte mult. Cred ca aveam cam 1000 de Subscriberi cand am vorbit prima daca cu el ... Poate pentru ca eu nu le-am cerut niciodata ajutorul... M-am descurcat singur.Pe Victor si pe Marian ii respect cel mai mult dintre Gameri pentru ca eu au avut un rol important in felul in care am evoluat.
Acum ceva timp cineva facuse un cont de Youtube : MUIECopiiiCopaciMC parca... Si mi-a lasat comments ca sunt cei mai bun ca sunt mai bun ca ei ... A primit Block instant . Ma simteam mai jignit eu decat Marian si Victor...Cineva nu merita ura pentru ca altcineva face acelasi lucru...Cand este clar ca cineva copie de sparge orice serie, orice gluma, orice farama de originalitate... Nu ma impotrivesc sa fie urat de lume.Dar cand cineva incepe sa fie urat din cauza gandirii de masa, gandirea turmelor de oi, si totul din cauza ca altcineva se tine de treaba si face ceva diferit...
Deci va rog, nu ma mai comparati cu nimeni, in special cu oamenii pe care ii respect si i-as ajuta oricand...

La final , ca sa deviem putin de la subiect : http://www.yoda.ro/jocuri/ilikeit-jocurile-care-ne-arata-ca-succesul-sta-in-ideea-puternica-din-spatele-lor-si-nu-in-grafica.html
Ar fi fost frumos sa vorbeasca despre Gameri romani care filmeaza Minecraft :D

Imi cer scuze daca am mai facut greseli ... Degete mari, taste mici.